om oss...

Vi är familjen Möller....

Melanie och Sven med våra söner Mattis och Mika. 2012 vågade vi att ta steget. Vi flyttade från Hamburg till Sverige. Redan då så var huset Oppbjärken familjens egendom och så länge vi bodde i Tyskland var huset vårt semestermål. Varje semester tillbringade vi med att bygga om stugan till vår drömstuga. Från en gammal typisk svensk stuga med utedass och dusch med sjövatten så blev det ett riktigt hus med modernt badrum och inglasad altan.

Efter att vi flyttade till Hultsfred så bestämde vi oss för att hyra ut stugan. Det var tänkt som ett litet hobby bredvid jobbet. Men efter första året hade huset fått så pass många fans och tacksamma gäster att vi bestämde oss för att bygga ett hus till och att gå "all in" i den businessen.

Sagt och gjort - många samtal med myndigheter och ett otal formulär senare så stod stommarna på huset Nerbjärken på augusti 2015. Vid samma tidpunkt fick vi våran första son Mattis. Under det kommande året fick Sven bygga ut huset samt ta hand om barnet halva dagarna så att mamman som jobbar sjukgymnast med egen praktik kunde återvända till jobbet.

Hösten 2016 hade huset de första gäster som provade allting. Några förbättringar behövdes och efter nyår var huset klart för uthyrningen.

Tiden gick och när vi väntade andra sonen så började vi leta efter hus nummer tre. Vi hittade hus Basebolyckan som kom som ett färdigt hus till tomten, för nu med två barn och två andra stugor hade läget förändrats an aning. Med året 2021 har vi alltså tre hus som är öppna för uthyrningen.

Nu väntar vi inga flera barn och därmed inga nya hus ;-)

 

Vi blir alltid glada över att kunna välkomna så många olika gäster. Alla kommer med nya idéer och husen utvecklas hela tiden tack vare just detta, våra glada gäster!

 

Själva bor vi i Hultsfred. Vi finns nära till hands om det behövs.

Vi tycker det är helt underbart att så många fina människor kommer till vårt underbara Småland och upptäcker naturen och omgivningen!

 

Välkommen hit du också!